Skip to content Skip to footer
Deschis : DU—JO: 12-24 VI-SA: 12-01
PETRU MOVILA 43, IASI

`TOT SOARELE SI TOATA PASIUNEA DIN LUMEA NOUA`

BUCATARIE CU SPECIFIC SUDAMERICAN

Pe un continent atat de intins cum este America de Sud sunt multe culturi, obiceiuri si traditii care se intrepatrund si se influenteaza reciproc.

Gastronomia, bogata in arome si cu accente fanteziste, este si ea, la randul ei influentata nu doar de clima insorita si savoarea produselor locale, ci si de aceste contaminari. Meniul acestei crasmulite este unul bazat pe retete din tarile Americii de Sud, fiind completat si cu cateva retete romanesti, mai ales ciorbe care lipsesc din gastronomia sudamericana.

Felurile delicioase de mancare gatita sunt completate de gratare, salate si deserturile casei, care, acompaniate de un vin argentinian sau chilian si de muzica pasionala a celor de la Buena Vista Social Club, va vor face sa simtiti, pentru o clipa macar, savoarea continentului sudamerican.

Valentin Cosan , manager
image-72-copyright
image-13-copyright
beer products
0
happy clients
0
music gigs
0
sports events
0

Ce spun clientii nostrii despre noi

Ro. – Un local frumos cu influenta de America Latina, mancare gustoasa si atmosfera placuta. En. – A nice place with Latino influence, tasty food and pleasant atmosphere.

Razvan gaspar

Ambient plăcut, personal atent; pe lângă ineditul preparatelor, de remarcat și calitatea lor. Felicitări bucătarilor!

Cristian Dumitru

Un restaurant excepțional cu bucatari iscusiți, o sala ornata cu mult bun gust și destul de aproape de centrul orașului. Mâncarea este delicioasă, te lingi pe degete. Te îndrăgostești de acest loc.

Carmen Cristescu