Skip to content Skip to footer
Deschis : DU—JO: 12-24 VI-SA: 12-01
PETRU MOVILA 43, IASI

ENTRATES

TAPAS-ANTREURI RECI

SALATĂ DE AVOCADO
(avocado, ceapă roşie, lămâie, usturoi)

(fasole bătută cu ardei copți)

PÂINE PRĂJITĂ CU SALATĂ DE AVOCADO

(pâine prăjită, brânză cu busuioc, ouă prepeliță, roşii cherry)
PÂINE PRĂJITĂ CU CREMĂ DE BRÂNZĂ ȘI SOMON

ENTRANTES CALIENTES

ANTREURI CALDE

MADUVA DE VITA CU OS

PLATOU GUSTARE CALDA
(crochete de cascaval, pui, guacamole, piftelute naut, empanadas, empanaditas)

EMPANADAS

(plăcințele de casă cu brânză, sos chimchurry)

(plăcintele de casă cu carne de vită
tocată, sos chimchurry)

PLĂCINTĂ DE CASĂ CU BRÂNZĂ ŞI SPANAC

SOPAS-SUPE

(morcov, ţelină, mazăre, păstăi, cartofi, pătrunjel)

(morcov, ţelină, mazăre, păstăi, cartofi, pătrunjel, pulpă vită)

(morcov, ţelină, mazăre, porumb, usturoi, smântână)

SUPĂ CREMĂ DE PUI BRAZILIANĂ
(morcov, ţelină, mazăre, porumb, usturoi, smântână, piept de pui)

SUPA MEXICANA DE FASOLE 
(ceapă, fasole, roșii, ardei, cârnați picanți, afumătură)

PAPAS RELLENOS-CARTOFI UMPLUTI

(cartofi, şuncă, caşcaval, brânză, cremă)

(cartofi umpluți cu carne tocată de vită)

(cartofi umpluti cu guacamole)

CROQUETAS

CROCHETE DE CAŞCAVAL

CROCHETE DE CAŞCAVAL UMPLUTE CU GUACAMOLE

CROCHETE CAŞCAVAL CU CREMĂ PICANTĂ

PIFTELUȚE DE NÀUT 
(năut, ceapă, spanac, cartofi, ierburi aromate)

EXTRAS

 

 

tostadas

Tostad este o tortilla de casă crocantă cu diferite
adaosuri de creme, cărnuri și legume.
Este versiunea mexicană a pizzei italiene.

TOSTADA DE PORC
(cremă brânză, pulpă porc, fasole, brânză, ardei copt, caşcaval)

TOSTADA CU CHILLY
(sos chimchurry, chilly, caşcaval, porumb)

TOSTADA CU LEGUME
(sos chimchurry, caşcaval post, fasole, ciuperci, porumb, spanac)

(cremă brânză, șuncă, cașcaval)

TOSTADA DE PUI 
(guacamole, piept pui, ciuperci, porumb, caşcaval)

TOSTADA DE OAIE
(sos chimchurry, carne de oaie, ardei copt, fasole, cașcaval)

TOSTADA DE VITĂ (sos chimchurry, muşchi de vită, praz, porumb,cașcaval)

parrilleras-gratare

COTLET CU OS LA GRĂTAR
ANTRICOT DE VITEL CU OS LA GRĂTAR
PIEPT DE PUI LA GRĂTAR
MUŞCHI DE VITĂ ARGENTINA LA GRĂTAR CU LEGUME
SOMON LA GRĂTAR
MUŞCHI DE VITĂ LA GRĂTAR CU LEGUME
PĂSTRĂV LA GRĂTAR<
CEAFĂ DE PORC LA GRĂTAR

PLATOS DE CARNE-MâNCăRURI DIN CARNE

PIEPT PUI JOSE
(piept pui, caşcaval, ardei copti, oregano, condimente)

PIEPT DE PUI PINTO (piept pui, caşcaval, roşii, busuioc)
(piept pui, legume la tigaie, orez basmati, iaurt)

PUI CU OREZ CU LEGUME
(pui, orez, ceapă, ardei gras, ciuperci, sos soia, castravete murat)

PIEPT DE PUI UMPLUT
(piept pui, stafide, şuncă, ou, ardei, muştar, măsline)

PIEPT DE PUI A LA CRÈME CU CIUPERCI (pui, ciuperci, usturoi, smântână)

PUI CU SOS PICANT CU NUCI
(piept pui, ceapă, creveţi, nuci, smântână, usturoi, lapte, ghimbir)

MUŞCHI CU SOS GORGONZOLA
(muşchi vită, unt, usturoi, smântână, brânză gorgonzola)

FRIPTURĂ ARGENTINIANĂ DE VITĂ
(muşchi de vită, bacon, ardei, porumb, roșii, ceapă, usturoi)

MUŞCHI DE VITĂ A LA CREOLA
(muşchi de vită, ciuperci, usturoi, muştar, ceapă, sos roşii, ierburi aromate)

MUŞCHI DE VITĂ CU SOS DE VIN (muschi de vita, sos de vin, ardei copti, smantana de gatit)

PINCHOS BUENA VISTA-FRIGăRUI

FRIGĂRUI DE PUI 
(piept de pui cu legume, cartofi prăjiți, salată varză, sos pătrunjel)

FRIGĂRUI DE PORC 
(ceafă de porc cu legume, cartofi prăjiți, salată varză, sos pătrunjel)

FRIGĂRUI DE CREVEȚI LA GRĂTAR cu sos de ceapa

PLATOS DE CARNE DE PATo-MâNCăRURI DIN CARNE DE RAță

PIEPT DE RAȚĂ CU SOS DE CEAPĂ (250 grame)
PIEPT DE RATĂ CU SOS DE PRUNE USCAT
PIEPT DE RATĂ CU SOS DE PORTOCALE (250 grame)

comida cocinada-mâncare gătită

CIOLAN AFUMAT CHILIAN (ciolan afumat, morcov, ţelină, usturoi, muştar, ierburi aromatice)
(ciolan, ceafă, pulpe pui, cârnați, scăriţă porc, cartofi, ciuperci, murături)
VINETE UMPLUTE CU CARNE DE VITĂ (vinete, carne de vită tocată, ceapă, usturoi, ardei, roşii, ierburi, făină, ouă)

VASE DE LUT

PORC LA VAS DE LUT 
(porc în sos de vin, cartofi la cuptor, telemea)

VITĂ LA VAS DE LUT
(vită în sos de roşii, paste risoni, brânză)

OAIE LA VAS DE LUT
(oaie în sos de vin, cartofi la cuptor)

PUI LA VAS DE LUT
(pulpă de pui, legume, muguri porumb)

FRUCTE DE MARE LA VAS DE LUT
(fructe de mare, paste risoni)

LEGUME LA VAS DE LUT
 (ardei, roşii, ceapă, usturoi, porumb, fasole păstăi, ierburi aromate)

sarten-tigai

PUI LA TIGAIE 
(piept pui, mango, ciuperci ceapă, roșii cherry, portocale, ghimbir)

CEAFĂ DE PORC LA TIGAIE
(ceafă de porc, legume la tigaie)

TIGAIE PICANTĂ 
(ceafă, piept pui, cârnați, ciuperci, usturoi, mămăligă)

FRUCTE DE MARE LA TIGAIE (fructe de mare, unt, vin, usturoi)

MUŞCHI DE VITĂ LA TIGAIE 
(muschi de vită, ciuperci, roşii cherry, legume, vin, ardei, parmezan)

FASOLE LA TIGAIE
(fasole, ardei, ceapă, roșii, usturoi, ierburi aromate)

LEGUME LA TIGAIE
(ciuperci, ardei, ceapă, vinete, dovlecei, usturoi, mazăre, ţelină, morcov, porumb, păstăi)

CIUPERCI SĂLABATICE LA TIGAIE
(ciuperci, ceapă, usturoi)

COASTE DE PORC LA TIGAIE

ENSALADAS ESPECIALES SALATE SPECIALE

SALATĂ DE PUI
(salată, spanac, pui, avocado, roșii, porumb, fasole, parmezan)

SALATĂ DE BRÂNZĂ
(spanac, salată, avocado, roșii, feta, praz, castraveți, măsline)

(salată, spanac, fasole, praz, ardei copt, muşchi vită, parmezan)

SALATĂ DE BRÂNZĂ
(spanac, salată, avocado, roșii, feta, praz, castraveți, măsline)

(salată, spanac, porumb, fasole, năut, roșii, ardei, ouă prepeliţă)

(salată, spanac, avocado, porumb, roșii, ardei gras, creveţi)

ENSALADAS-SALATE

SALATĂ DE VARZĂ

SALATĂ DE SFECLĂ CU HREAN

(castraveti, gogonele, varză murată)

(roșii, castraveti, ardei gras, ceapă)

ARDEI COPTI

ACOMPANAMENTOS-GARNITURI

CARTOFI PRAJITI

CARTOFI DULCI PRĂJIŢI

CARTOFI PRĂJIŢI CU CAŞCAVAL SAU BRÂNZĂ

CARTOFI LA CUPTOR
(cartofi, sos citrice, muştar, usturoi, ierburi)

CARTOFI CU PRAZ șI MĂRAR

CARTOFI GRATINATI
(cartofi, cașcaval, smântână, usturoi)

BROCCOLI GRATINAT
(broccoli, caşcaval, smântână, lămâie)

LEGUME LA GRĂTAR (ciuperci, ardei, vinete, dovlecei, ceapă, roșii)

 

OREZ CU LEGUME
(orez, ceapă, ardei gras, ciuperci)

POSTRE-DESERT

TORT DE CIOCOLATĂ
(cacao, ou, făină, unt, miez nucă, ciocolată, zahăr)

PRĂJITURĂ CU BANANĂ ŞI CIOCOLATĂ

(unt, brânză, smântână, zahăr, frișcă, dulceață)

PRĂJITURĂ CU BANANĂ ŞI CIOCOLATĂ

CREPE DE PORUMB
(dulceață sau ciocolată)

ICE CREAM

TORT DE ÎNGHETATĂ DE VANILJE
CU FRUCTE DE PĂDURE

TORT DE ÎNGHEȚATĂ DE CIOCOLATĂ

IAURT ŞI MARACUJA  sau IAURT cu CIOCOLATĂ ȘI ALUNE

IAURT cu MIERE, ALUNE, AFINE

CERVEZA-BERE

DRAUGHT 0,4

STICLA 0.5

 

 

BERE ARTIZANALă

STICLĂ 0,5 L

(PILSNER, WEISSE-BEER, PALE ALE, RED ALE)

(TRIPLU H, MARZEN, PILS, ELIXIR)

(ALBA si VAGABLONDA TRIPLA)

CIDRU OLD MOUT

STICLĂ 0,33

BERE MEXICANă

STICLĂ 0,33

BEBIDAS CALIENTES BăUTURI CALDE

CAFÉ

MATÉ (400 ml) CEAINIC 15 lei

Ceaiul mate se prepara dintr-o specie de plante care creste în America de Sud. Ceaiul se bea într-o cana speciala facuta dintr-un fel de fruct scobit (gourda) si cu un pai numit bombilla. Ceaiul mate are un gust usor amarui, de aceea multi prefera sa-l bea cu zahar sau miere. Este o bautura energizanta, deoarece contine cafeina, dar în cantitati mici, deci nu creeaza palpitatii sau agitatie. Obiceiul de a bea ceai mate este foarte raspândit în America de Sud si se numara printre obiceiurile nationale.

(mate verde, ghimbir, piper, portocala, goji, bujor, santal)

(mate verde, lemongrass)

(mate verde, papaya, goji, zmeura, ginko, santal, albastrele)

(mate, apple, orange, passion fruit, corn flower)

INFUZII

(400 ml)

BEBIDAS FRIAS RăCORITOARE

(orange, madness)

(lamâie, piersici)
(portocale, piersici, pere, visine, portocale rosii)

LIQUEUR & VERMOUTH & GIN

40 ML

RUM & VODKA

40 ML

WHISKEY & SINGLE MALT

40 ML

BRANDY & COGNAC

40 ML

TEQUILA SHOT

30 ML

VINOS DE SUDAMERICA

(750 ML)

CALLIA ALTA

GATO NEGRO

BODEGAS SALENSTEIN

BARON EDMOND DE ROTHSCHILD

CASILLERO DEL DIABLO

TRAPICHE

MISIONES DE RENGO

VINUL CASEI

SAUVIGNION BLANC,
ROZE MERLOT,
ROSU MERLOT